Λογιστικό γραφείο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ

Λογιστικό γραφείο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ

Λογιστικές και Φοροτεχνικές Υπηρεσίες για Ιδιώτες, Ελεύθερους Επαγγελματίες και Επιχειρήσεις

Το Λογιστικό  – Φοροτεχνικό Γραφείο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ – LOGOFIN IKE, με πολυετή εμπειρία, βρίσκεται δίπλα στους πελάτες του και προσφέρει λύσεις στις λογιστικές, φοροτεχνικές και επιχειρηματικές απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής.

Αναλαμβάνουμε τα λογιστικά επιχειρήσεων και επαγγελματιών, μελετάμε και οργανώνουμε τον τρόπο εργασίας σας και υποστηρίζουμε σε κάθε βήμα την πορεία της επιχειρηματικής σας προόδου. Το πελατολόγιό μας μεταξύ άλλων περιλαμβάνει σουπερ μάρκετ και μίνι μάρκετ, εμπορικές επιχειρήσεις, εταιρείες εισαγωγών, εμπορικούς αντιπροσώπους, πολιτικούς μηχανικούς, μηχανολόγους, γιατρούς, παιδικούς σταθμούς, καταστήματα, φυτώρια, εταιρείες εκδόσεων, εταιρείες επικοινωνίας και διαφήμισης, κα.

Για τους ιδιώτες πελάτες μας αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα τον φορολογικό σχεδιασμό σας σε ατομικό και οικογενειακό επίπεδο, υπολογίζουμε τεκμήρια, αποδοχές, ανάλωση κεφαλαίου και φόρους και λαμβάνουμε υπόψη τα πάντα ώστε να αποφύγετε λάθη στη φορολογία και περιορισμούς στις μελλοντικές αποφάσεις σας. Δείτε στην σελίδα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας με λεπτομέρεια τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς. Φυσικά, πέραν των βασικών και γενικών υπηρεσιών που αναφέρονται παρέχουμε κάθε μορφής λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες.

Εμπιστευθείτε μας όπως μας εμπιστεύονται μέχρι σήμερα εκατοντάδες ιδιωτών και επιχειρηματιών. Επικοινωνήστε μαζί μας με την πρώτη ευκαιρία και ελάτε να γνωριστούμε.