Υπηρεσίες Προς Ιδιώτες

Υπηρεσίες Προς Ιδιώτες

Φορολογικές Δηλώσεις

Δηλώσεις Φόρου Εισοδήματος, Ε1 και Ε2 για μισθωτούς, συνταξιούχους, προϋπολογισμός φόρου και ανάλωση κεφαλαίου. Συμπληρωματικές για αναδρομικά συνταξιούχων και τροποποιητικές δηλώσεις εισοδήματος.

Δηλώσεις Ακινήτων

Νέες δηλώσεις ακινήτων Ε9, διορθώσεις και τακτοποιήσεις βάσει νέων τοπογραφικών ή τακτοποίησης αυθαιρέτων και ημιυπαίθριων χώρων, έκδοση εκκαθαριστικού και πιστοποιητικού ΕΝΦΙΑ για μεταβιβάσεις ακινήτων.

Οικογενειακός Φορολογικός Σχεδιασμός

Έλεγχος του φορολογικού σας προφίλ και προτάσεις για πρακτικές λύσεις ώστε να αποφύγετε λάθη στην φορολογία της οικογένειάς σας. Προεργασία και προγραμματισμός για να δηλωθούν σωστά τα ακίνητα, τα περιουσιακά στοιχεία και τα εισοδήματα με συνυπολογισμό τεκμηρίων και ανάλωσης κεφαλαίου.

Μισθωτήρια Συμβόλαια και AirBnb

Υποβολή μισθωτηρίων συμβολαίων για εκμίσθωση (ενοικίαση) ακινήτων, σύνταξη χειρόγραφων συμφωνητικών. Για όσους έχουν ή διαχειρίζονται μισθώσεις τύπου AirBnb, δηλαδή βραχυχρόνιες μισθώσεις κατοικιών, εγγραφή στην αντίστοιχη πλατφόρμα, υπηρεσία υποβολής κάθε μίσθωσης καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους από εμάς και οριστική υποβολή στο τέλος του έτους.

Κάτοικοι Εξωτερικού

Δηλώσεις αλλαγής κατοικίας, φορολογικές δηλώσεις και φορολογική παρακολούθηση για κατοίκους εξωτερικού. Ενημέρωση για σχετικά φοροτεχνικά ζητήματα για όσο παραμένετε εκτός Ελλάδος.

Επιδόματα

Αιτήσεις για επιδόματα κάθε είδους (Α21 – ΟΠΕΚΑ, κοινωνικό μέρισμα, επίδομα πετρελαίου, επίδομα ενοικίου – επίδομα στέγασης, κλπ) καθώς και υποβολή συμπληρωματικών δικαιολογητικών

Πόθεν Έσχες

Εμπειρία στην υποβολή δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ για υπόχρεους και τους/τις συζύγους. Δηλώσεις για Δημόσιους Υπαλλήλους, Μέλη επιτροπών, Δημάρχους, Βουλευτές, Δυνάμεις

Ακατάσχετος Λογαριασμός και Ρυθμίσεις

Δήλωση Ακατάσχετου Λογαριασμού ΙΒΑΝ και ρυθμίσεις οφειλών.

Ενημέρωση Στοιχείων στην ΑΑΔΕ

Από την άνοιξη του 2022 κάθε φορολογούμενος/η ενημερώνει τα στοιχεία επικοινωνίας του στην ΑΑΔΕ www.aade.gr και να ορίζει αν επιθυμεί τον λογιστή που ασχολείται με τα φορολογικά του

Η παρούσα λίστα υπηρεσιών που προσφέρουμε είναι ενδεικτική. Το γραφείο μας παρέχει μια τεράστια γκάμα λοιπών εξειδικευμένων φοροτεχνικών και λογιστικών υπηρεσιών. Επικοινωνήστε μαζί μας με την πρώτη ευκαιρία που θέλετε να μάθετε λεπτομερώς για τις δυνατότητες συνεργασίας μαζί σας και την κάλυψη κάθε ανάγκης σας.